Disclaimer

Door deze website te bekijken en gebruiken, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden en de andere voorwaarden vermeld op andere pagina’s van deze website.

SR HR Solutions besteedt veel aandacht en zorg aan het produceren, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier de juistheid of volledigheid daarvan garanderen. SR HR Solutions aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke wijze dan ook ontstaan door het gebruik, de onvolledigheid of de onjuistheid van de op deze website verstrekte informatie. Anonieme reacties, bedoeld om de auteur of betrokken personen of bedrijven in een negatief daglicht te plaatsen, worden zonder discussie verwijderd.

SR HR Solutions is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze website plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hiervoor ook niet verantwoordelijk gehouden worden. Reacties zijn de persoonlijke mening van de auteur ervan en vertegenwoordigen dan ook op geen enkele manier de mening of denkwijze van SR HR Solutions.

Deze website bevat links naar andere sites. SR HR Solutions is niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken noch voor de inhoud van deze andere sites.